Win twee toegangskaarten voor Bospop

Winactie – Bospop is een ouderwets gezellig pop-rockfestival in Weert dat zal plaatsvinden op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli 2022. WdG mag voor elke festivaldag twee toegangskaarten verloten.

Wat in 1980 begon als een kleinschalig festival voor met name regionale amateurbands op een doe het zelf podium is inmiddels uitgegroeid tot een muziekspektakel met bands van internationale allure dat een vaste plaats op de festivalkalender heeft verworven.

Grote namen die reeds op Bospop gespeeld hebben zijn Sting, Santana, Deep Purple, Neil Young, Simple Minds, ZZ-TOP, INXS, Toto, UB40, Alice Cooper, Steve Lukather, Status Quo, Bryan Adams, Golden Earring, Iron Maiden, Motorhead, Joe Cocker, John Fogerty, Dreamtheater en nog vele anderen.

Ondanks het groeiende aantal bezoekers weet Bospop zijn gezellige, intieme sfeer te behouden. Al sinds jaar en dag wordt Bospop daarom ook gezien als een van Nederlands gezelligste festivals.

Voor het Bospop 2022 programma neem een kijkje op de website www.bospop.nl. Wil je zeker zijn van tickets? Ga naar: https://www.ticketmaster.nl/artist/bospop-tickets/954269

Prijsvraag

Beantwoord de onderstaande meerkeuze vraag goed en je maakt kant op twee vrijkaarten voor Bospop. Geef tevens aan voor welke festivaldag je kaarten wil winnen.

De prijsvraag is afgelopen. Dit zijn de winnaars:

  • Vrijdagtickets: A. Rachmat
  • Zaterdagtickets: M. Poot
  • Zondagtickets: T. Claessens

Bekijk je dit bericht via de app en wil je meedoen? Klik dan op deze link.

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 3 juli 2022 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met de organisatie van Bospop. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG. Je maakt kans op vrijkaarten voor de voorkeursdag die je hebt aangegeven. De gewonnen kaarten zijn niet overdraagbaar.