Neem eens een kijkje bij ‘Museum de nostalgische verzamelaar’

In het buitengebied, aan de rand van de wijk Leuken in Weert bevindt zich een nostalgisch museum. Ad Mater is hier de enthousiaste eigenaar van ‘Museum de nostalgische verzamelaar’.

Aan de Rietpeel 3 is dit uniek museum gevestigd. De meest uiteenlopende voorwerpen uit vroeger tijden kun je hier met eigen ogen aanschouwen. Zoals, van alles uit grootmoederstijd, een grote collectie antieke fietsen, oldtimer motoren, gebrandschilderde ramen, oude wapens, klem- en vangtechnieken enz. Deze collectie wordt geregeld uitgebreid.

Ad geeft je graag een rondleiding, waarbij je persoonlijk uitleg krijgt van wat er allemaal te bewonderen is. Hierbij zullen veel mooie verhalen en anekdotes de revue passeren. Het museum doet vervlogen tijden herleven.

Het is museum is geopend van dinsdag t/m zondag 13.00 – 17.00 uur. Rietpeel 3 6004 RX Weert Tel: 0495-520417.