Aanmoedigen en feesten tijdens Klaverblad Boshoven Open Toernooi

Deze week vindt op sportpark Boshoven weer het jaarlijkse Klaverblad Boshoven Open toernooi plaats.

Dit jaar wordt er naast tennis voor het eerst ook padel gespeeld. TPC Boshoven is de eerste vereniging in de nabije regio waar deze snel groeiende sport gespeeld wordt. Nadat de padelbanen afgelopen zomer zijn geopend, is besloten om dit jaar op veler verzoek ook meteen padel toe te voegen aan het toernooi.

Afgelopen zaterdag is het toernooi gestart en aankomende zondag vinden de finales plaats. Het toernooi staat bekend om haar sfeer en gezelligheid op en rondom de banen. Tegelijkertijd strijden alle deelnemers op een sportieve manier voor de winst.

Aankomende vrijdagavond 29 juli is er een grootse feestavond waar de coverband ‘No way out’ vanaf 21.00 uur een spetterend optreden zal verzorgen. Zij staan garant voor een heerlijk avondje rocken en swingen. Iedereen is daarbij van harte welkom; entree is gratis.

De sportkantine en het terras zijn de gehele week geopend dus iedereen kan een verkoelend drankje nemen op het mooie terras van de vereniging en tegelijkertijd de deelnemers aanmoedigen tijdens hun wedstrijden.