Auto tegen boom op talud na botsing op rotonde Kelperviaduct

Ell – Op het A2-viaduct (N280) tussen Kelpen-Oler en Swartbroek heeft donderdag rond 23.15 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Op de zogenoemde hondenbot rotonde waren twee auto’s tegen elkaar gebotst. Eén auto kwam uit de richting van Kelpen-Oler, de andere uit de richting van de snelweg A2.

De bestuurder van de auto die uit Kelpen-Oler kwam minderde vaart, keek of er een auto aan kwam en wilde vervolgens de rotonde oprijden. Hierbij werd door onbekende oorzaak de naderde auto die al op de rotonde zat over het hoofd gezien.

Door de klap raakte de auto, die uit de richting van Kelpen-Oler kwam, van de weg en reed vervolgens via het fietspad het talud af. De auto kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand. De bestuurder van de andere betrokken auto parkeerde het voertuig even verderop op de pechstrook.

Niemand raakte gewond bij het ongeval. De auto die van het talud af was gereden raakte beschadigd en werd afgesleept door een berger. De andere auto kon de weg vervolgen nadat de bestuurder het schadeformulier had ingevuld. Een getuige meldde dat er geen hoge snelheden werden gereden.

Bekijk een video: https://youtu.be/nT-FTm-s9zk