Bij Lopen voor Hoop zijn ze bijna klaar voor de start

De kraampjes staan klaar, het podium is geplaatst en het lint is gespannen. De organisatie van Lopen voor Hoop is bijna klaar voor de start.

Morgen kleurt Park aan de Bron aan de Maaslandlaan in Weert groen. Dan lopen meer dan 600 deelnemers 12 uur lang om aandacht te vragen voor kanker en geld op te halen voor kankeronderzoek en ondersteuning van mensen met kanker en hun partners.

Door deelname aan het evenement en door in actie te komen, maken ze een vuist tegen kanker en wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker. Daarnaast wordt met dit evenement een bijdrage geleverd aan het leefbaar maken van een leven met kanker, zowel voor patiënt als naaste omgeving.

Het programma kun je vinden via: www.lopenvoorhoop.nl


Een bijdrage van Theo Van de Winkel