Sfeerimpressie ‘Oes Braderieke’ in de Maasstraat

De ondernemers van de Maasstraat en Oude Schut organiseerden vandaag ‘Oes Braderieke’. De ondernemers hadden kraampjes op straat gezet waarin ze hun producten tegen een speciale actieprijs aan de man brachten.

Voor veel ondernemers is begin juli het de start van de uitverkoop. Dat de grote braderie is verplaatst en pas eind juli wordt gehouden kwam de ondernemers eigenlijk niet zo goed uit, zo werd toegelicht. De ondernemers kwamen daarom met een extra evenement.

De komst van ‘Oes Braderieke’ betekent overigens niet dat de Maasstraat en De Oude Schut niet meedoen aan de grote braderie, eind juli. Ook dan zijn de ondernemers weer van de partij. Beide evenementen kunnen elkaar goed versterken. Dat is goed voor de levendigheid van de binnenstad, zo is men van mening.

Café de Tramhalt sluit deze dag muzikaal af. De band Davinci betreedt vrijdagavond het podium bij het vernieuwde terras.

Bekijk een sfeerimpressie, met een kleine trouwreportage van om de hoek, als bonus.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel