Combineer twee unieke design tentoonstellingen in het hart van Limburg

Designliefhebbers kunnen deze zomer hun hart ophalen in Limburg! Want er zijn twee unieke designtentoonstellingen in Weert en Roermond te bezoeken met een speciaal combiticket.

In Museum W is de eigenzinnige en boordevolle wereld van Job Smeets te ontdekken. Een stukje verder naar het zuiden, in het Cuypershuis, zijn historische en hedendaagse decoraties van Pierre Cuypers en Christie van der Haak te beleven.

Het combiticket geeft 50 % korting op de reguliere entreeprijzen en is verkrijgbaar bij Museum W, het Cuypershuis en bij de VVV kantoren in Midden-Limburg.

De actie loopt van 23 juli t/m 2 oktober 2022.

Te ontdekken in Museum W

‘Forever Endeavour’ is een allesbehalve ‘klassieke’ designtentoonstelling. Studio Job maakt hedendaags design op het snijvlak van kunst. Het werk is spannend en verhalend, humoristisch met een duister kantje, robuust en veelvormig. Stap in de eigenzinnige en boordevolle wereld van Job Smeets en ontdek zijn iconische designobjecten, zijn roots en inspiratiebronnen.

Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Museum W, Meikoel 2, 6001 EE Weert, www.museumw.nl.

Te ervaren in Cuypershuis

‘De golvende lijn’ trekt je met objecten, foto’s en filmopnames fysiek in de wereld van ontwerpers Christie van der Haak en Pierre Cuypers. Zij delen de passie voor het toepassen van decoraties in het interieur. In hun ontwerpen combineren ze steevast vormen, kleuren en patronen om betekenis en verrijking te geven. Dit maakt deze interieurs tot tijdloze, indrukwekkende en herkenbare totaalkunstwerken.

Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Cuypershuis, Pierre Cuypersstraat 1, 6041 XG Roermond, www.cuypershuisroermond.nl