Jumbo Roel Heerschap in Nederweert verhuist naar nieuwe locatie

Op woensdag 13 juli verwelkomt Jumbo opnieuw haar klanten.

Nederweert – De tijdelijke Jumbo winkel van Roel Heerschap aan de Burgemeester Hobusstraat 33 verhuist binnenkort naar een definitieve locatie verderop in de straat, aan Burgemeester Hobusstraat 66 te Nederweert.

De winkel wordt ruim en overzichtelijk en biedt klanten keuze uit een gevarieerd assortiment. Zo kunnen klanten terecht voor ter plekke vers bereide pizza’s en verse maaltijden. De huidige winkel sluit op dinsdag 5 juli om 13.00 uur haar deuren. Vanaf woensdag 13 juli kunnen inwoners van Nederweert weer terecht bij de Jumbo winkel aan het nieuwe adres.

Alle klanten die voor een bedrag van 20 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een originele jute ‘Ni-jwieërt’ tas (deze actie is geldig tot en met zondag 17 juli). Ondernemer Roel Heerschap vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verhuisde supermarkt telt straks 1.400 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers

In de winkel op de nieuwe locatie is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s om thuis af te bakken en zijn er verse maaltijden beschikbaar, zoals lasagne en maaltijdsalades. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Bij de speciale self checkout kassa’s rekenen klanten hun boodschappen binnen een handomdraai af.

Lokaal assortiment

De Jumbo Roel Heerschap winkel aan het nieuwe adres biedt straks ook vele lokale specialiteiten. Zo krijgt de winkel brood en gebak van De echte bakker De Jong en komt er zuivel rechtstreeks van de boer van Zuivel van Nu uit Velden. Ook biedt de winkel verse maaltijden en soepen, en de bij velen bekende koude schotel van Beej Benders uit Venlo aan. Bierliefhebbers kunnen hun hart op halen met de speciaalbieren van de lokale Weerter stadsbrouwerij.

HEMA assortiment

In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 4 meter gevuld met HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Altijd een stapje verder

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel op de nieuwe locatie: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Nederweert heropenen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.”

Tijdens de verhuizing kunnen klanten terecht bij de andere Jumbo Roel Heerschap winkels aan Molenakkerplein 3 en Collegeplein 11 in Weert.