Een dag vol creatieve kinderactiviteiten in de zomervakantie

Plaats een reactie

Zijn jouw kinderen graag creatief bezig? Zoek jij nog een leuke activiteit om jouw kinderen tijdens de laatste week van de zomervakantie bezig te houden?

RICK organiseert een leuke en kunstzinnige Summerschool voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Op woensdag 31 augustus en donderdag 1 september zijn er allerlei leuke workshops muziek, dans, beeldend of theater waar de kinderen aan kunnen deelnemen. Allemaal in het thema ‘Zomerse avonturen’ om het vakantiegevoel nog wat langer vast te houden.

Kinderen maken kennis met verschillende muziekinstrumenten en spelen zelf muziek. Met verschillende materialen bouwen en schilderen ze een zomers kunstwerk. Met kinderdans ontdekken ze hoe ze met hun lichaam kunnen bewegen. Daarnaast gaan ze toneelspelen. Dit doen de kinderen onder begeleiding van professionele vakdocenten. Een creatieve en ontzettende leuke besteding van hun dag!

RICK organiseert regelmatig leuke activiteiten voor kinderen tijdens de schoolvakanties. Eerdere edities waren een groot succes. Dit jaar kun je je aanmelden voor één of twee dagen in de zomervakantie van 9.00 – 15.00 uur.

Voor meer informatie en aanmelden, kun je kijken op www.rickraakt.nl/summerschool.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie