Inschrijven De Zwart Tennistoernooi TC Weert-Oost

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd

Traditioneel vindt in de derde week van augustus weer het open tennis toernooi bij TC Weert-Oost plaats. Dit keer onder de naam van een hoofdsponsor, De Zwart Motoren gevestigd op de Moesdijk.

De laatste jaren is het aantal open toernooien binnen Weert aanzienlijk afgenomen. Na LTV de Grensmeppers en TPC Boshoven organiseert TC Weert-Oost het derde toernooi in Weert. Een mooie voorbereiding op de competitie.

Het toernooi bij TC Weert-Oost kenmerkt zich door een juiste mix van sportiviteit en gezelligheid. Dagelijks wordt er volop, zowel op als naast de baan genoten van een heerlijk potje tennis en een drankje met een hapje. En tennis je niet, loop dan gerust binnen om eens te komen kijken. Iedereen is van harte welkom!

Het De Zwart Open Toernooi vindt plaats van  20 t/m 28 augustus bij TC Weert-Oost aan de Kaaskampweg op Leuken. Vrijdagavond is iedereen welkom op onze feestavond inclusief muziekpubquiz. 

Inschrijven kan nog tot zondag 14 augustus via toernooi.nl Er wordt gespeeld via actuele rating in de klasse DD, HH en GD.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie