Individuele tijdrit vervangt ploegentijdrit Global – Tour d’Oospel

Ospel – Ben jij snel tegen de klok? En net zo een tijdrijder als Wout van Aert of Tom Dumoulin? Geef je dan snel op voor de individuele tijdrit van Global – Tour d’Oospel.

De individuele tijdrit komt in plaats van de ploegentijdrit, die oorspronkelijk op het programma stond van Global – Tour d’Oospel als de Martien Verheijen Grondverzet – ODK Ploegentijdrit. Uiteraard blijft Martien Verheijen Grondverzet de trotse sponsor van dit wieleronderdeel.

Je hoeft je nu dus niet meer in een teamvorm op te geven maar kunt als individu deelnemen aan dit onderdeel. De tijdrit zal gaan over zes kilometer, oftewel drie rondes over het parcours. Iedereen kan mee doen en kan zich volledig geven in deze strijd tegen de klok.

Er word gestreden in twee categorieën te weten een heren- en een damescategorie. Ga jij de uitdaging aan en durf je jezelf te testen op het parcours van Global – Tour d’Oospel? Meld je dan snel aan via www.tourdoospel.nl/inschrijven.