Inschrijving T.C. Weert – Scholt Energy Teamtoernooi 2022

Plaats een reactie

Altijd al eens met een team een toernooi willen spelen? Grijp nu nog je kans en schrijf je snel in voor het TC Weert – Scholt Energy Teamtoernooi 2022 via het inschrijfformulier of door een e-mail te sturen naar [email protected] (vermeld hierbij alle spelers die zich in jouw team inschrijven). Inschrijven kan tot 1 augustus.

Wanneer is het toernooi?

Het toernooi wordt gespeeld van zaterdag 27 augustus t/m zondag 4 september op het tennispark van T.C. Weert (Fuutstraat 10, Weert).

Waarom wil je mee doen?

Het is een officieel KNLTB tennistoernooi. De opzet van het toernooi is uniek, waarbij je in teamverband speelt. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers, elk 18 jaar of ouder. Het inschrijfgeld bedraagt €50,- per team. Lees hieronder wat je hier allemaal voor terugkrijgt.

Ben je als speler maar een aantal dagen beschikbaar? Laat dit je niet weerhouden van deelname aan het toernooi. Individuele verhinderingen kun je binnen je eigen team opvangen.

Naast sportiviteit ook gezelligheid

Gezelligheid staat bovenaan bij dit toernooi. Elke avond zal goed voor de spelers én het publiek gezorgd worden met voldoende eten, drinken en een goedgevulde tombola. Zo komen teamgenoten niets te kort tijdens het aanmoedigen.

Op donderdag- en vrijdagavond wordt een feestavond georganiseerd. Gevolgd door een knallend finale weekeinde, waarin de overgebleven teams strijden om de goed gevulde prijzenpot.

Aanmelden

Als je hier bent aanbeland, kan het niet anders dan dat je enthousiast bent geworden. Heb jij jouw teamleden al een appje gestuurd? Kijk snel op de website van T.C. Weert voor meer informatie, het reglement en uiteraard het inschrijfformulier.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie