Terugblik Scholt Energy Teamtoernooi

Algemeen Sport Weert Plaats een reactie 1 min. leestijd

Het Scholt Energy Teamtoernooi 2023 was een groot succes, meldt de organisatie vol trots. Ze willen graag hun sponsoren bedanken, waaronder Scholt Energy, Meteor Golf, Pedicuresalon Peggy, Party-Time, Che Bello, Hubo, Smaeck, Jumbo Heerschap en Keurslager Van Brussel, voor hun bijdragen aan dit evenement, evenals alle sponsoren die hebben bijgedragen aan de memorabele tombola-avonden.

Tijdens dit gedenkwaardige toernooi vierden ze ook het 70-jarig jubileum van Tennisclub Weert met een knallende feestavond op vrijdag, die nog lang zal worden herinnerd.

Een van de hoogtepunten was het zelfgebrouwen bier, waarvoor ze Rudy Nordhausen willen bedanken. En het goede nieuws is dat dit heerlijke bier nog steeds verkrijgbaar is bij TC Weert.

Maar dat is nog niet alles! Ze zijn verheugd om aan te kondigen dat ze volgend jaar een nieuwe editie van het Scholt Energy Teamtoernooi zullen organiseren. Houd de data 24 augustus t/m 1 september vrij en bereid je voor op nog meer tennisplezier en festiviteiten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie