Leveroy maakt zich klaar voor Zomerfestijn en Outrageous Festival

Leveroy – Komende vrijdag en zaterdag vinden Zomerfestijn Leveroy en Outrageous Festival plaats in Leveroy. Er wordt op dit moment door tientallen vrijwilligers hard gewerkt om het terrein er tiptop uit te laten zien dit weekend.

De organisatie van het festival staat te popelen om iedereen na twee jaar afwezigheid door corona weer te verwelkomen op het festivalterrein in Leveroy. Met namen als John Tana, Big Benny en René Karst op vrijdag en PartyZany, Mr. Belt & Wezol en Team Rush Hour op zaterdag belooft het weer één groot feest te worden.

Veel werk verzet

Tientallen vrijwilligers van binnen en buiten Leveroy zijn op dit moment hard aan het werk in Leveroy. Ondanks het warme weer van de afgelopen dagen wordt er veel werk verzet om het festivalterrein klaar te maken voor een weekend vol feest voor de hele regio. Na 2 jaren waarin er geen festivals georganiseerd konden worden door corona is de organisatie blij dat er weer zoveel belangstelling voor de festivals is. Voorzitter Luuk Verstappen: “Het is altijd afwachten of de mensen weer gaan komen, vooral na 2 jaar afwezigheid. Gelukkig liep de ticketverkoop vanaf het eerste moment goed en zijn we op dit moment al bijna uitverkocht. Dat geeft ontzettend veel energie om er een echte knaleditie van te maken!”

Drie stages

Dit jaar heeft Zomerfestijn Leveroy drie stages. Naast de Mainstage waar onder andere John Tana te zien is zijn er nog twee andere stages. Op de Time Machine worden de hardere muziekstijlen gedraaid en op de Après Ski hoor je de grootste feestnummers. De Mainstage, Time Machine en Après Ski zijn ook tijdens Outrageous Festival op zaterdag geopend. Daarnaast is ook nog de Straal en HÔUSE WØRK stage geopend waar je Tech House & House kunt beluisteren. Naast de stages is er op vrijdag en zaterdag ook een speciaalbier bar geopend en is er een pleintje met foodtrucks op het terrein te vinden.

Tickets voor de festivals zijn nog verkrijgbaar via https://shop.simpleticket.eu/?eventid=mwkKQDwk