Mix van grote namen en jong cabarettalent in Munttheater

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd
Henry van Loon - Fotograaf: Bob Bronshoff

Het theaterprogramma blijft in beweging. En niet alleen door de mooie start van de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Het vertrouwen is weer terug bij de bezoeker, dat is duidelijk te merken in de kaartverkoop. Voor het Munttheater een teken om het aanbod uit te breiden. Recent zijn nog grote namen als Waylon, Henry van Loon en Paul de Leeuw bijgeboekt.

Bekende cabaretiers als Pieter Derks, Richard Groenendijk en de immens populaire Brabantse Christel de Laat komen met een reprise terug staan in het programma. Zou bieden we de mensen die vorig jaar helaas geen kaartje meer konden bemachtigen, weer een nieuwe kans om te genieten van een heerlijke avond live cabaret. Lachen hebben we in deze tijd echt nodig, want lachen is gezond.

‘Lachen is gezond’, zo heet ook de nieuwe cabaretserie van jonge beginnende cabaretiers. De grote namen van morgen. Ontdek komend seizoen het nieuwste cabarettalent!

Directeur Colinda Vergouwen en programmeur Marja Lacroix hebben zes jonge cabaretiers geselecteerd, waarvan zij denken dat ze de grote namen van de toekomst zijn.  Samir Fighil, Teun van den Elzen, Andries Tunru, Wart Kamps, Daniëlle Schel en Maastrichtse Remy Evers zijn als ‘gezonde hap’ te ontdekken voor €99,- inclusief een drankje na afloop, om nog gezellig na te kletsen en feedback te geven aan de cabaretier in de foyer.

Programma

Dit is maar een tipje van de sluiter. Het hele programma van het Munttheater kun je online bekijken via www.munttheater.nl.

TheaterDichtbij

Het Munttheater is lid van Theaterdichtbij, een samenwerking tussen de Noord en midden Limburgse theaters. Op de website www.theaterdichtbij.nl vind je  een overzicht van alle alle theatervoorstellingen in die regio.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie