Oogcafe Weert ontvangt Koninklijke Visio

Het Oogcafe Weert ontvangt tijdens de volgende bijeenkomst de Koninklijke Visio uit Sittard.

Marja Burmanje zal een aantal interessante onderwerpen behandelen. Wat kan de Koninklijke Visio voor de visueel beperkte mens betekenen om het dagelijks leven wat aangenamer te maken. Er zijn immers talloze hulpmiddelen op de markt. Maar hoe bepaal je wat het juiste voor jou is. Dan is hun advies door een expertise centrum van hun niveau natuurlijk zeer welkom.

Je bent met vragen dan ook van harte welkom in Buurthuis Fatima aan de Nieuwstraat 11 te Weert op donderdag 14 juli 2022 tussen 14.00 en 17.00 uur. Marja komt rond 15.00 uur je hoeft dus niet de hele middag aan te schuiven als je alleen wat specifieke vragen wil stellen.

Het is vakantietijd en Marja zal ook daar aandacht aan besteden. Want waar kun je het beste op vakantie als een van de partners slecht ziet en de ander gewoon normaal zicht heeft. En welke spelletjes kun je met de kleinkinderen doen die ook leuk zijn voor hen. Op al deze vragen krijg je een antwoord in Oog café Weert.

Het Oogcafe Weert is een initiatief van Oogvereniging Limburg en het eerste kopje koffie of thee wordt door de Oogvereniging geschonken indien je meer drankjes wil dan mag je die zelf afrekenen.

Je bent van harte welkom en graag tot 14 juli. Ze verheugen zich op je komst.