Politie onderzoekt brandstichting bij woning op Boshoven

Bij een woning aan de Orchideestraat in de wijk Boshoven is in de nacht van maandag op dinsdag brand gesticht. Het incident vond omstreeks 5.00 uur plaats.

De brand had plaatsgevonden bij de voordeur van een woning. De buurt werd opgeschrikt door een knal waarna er even flinke vlammen te zien waren geweest. Bij aankomst van de brandweer was de brand reeds gedoofd.

De brandweerlieden troffen o.a. een zwart geblakerd deurkozijn en deels afgebrande deurmat aan. Er werd nog een controle uitgevoerd, maar de brandweer hoefde verder niet in actie te komen.

Bij het incident raakte niemand gewond. De bewoner is meegenomen naar het bureau om aangifte te doen. De politie heeft sporen veilig gesteld en doet nader onderzoek naar het incident. Er is vooralsnog niemand aangehouden.

Later vandaag zal de recherche bij de woning verder sporenonderzoek doen. Ook zal er een buurtonderzoek plaatsvinden en wordt er gezocht naar camerabeelden. Ben je getuige geweest van het incident en heb je de politie niet gesproken? Bel dan 0900-8844 of naar Meld Misdaad Anoniem (M.) via 0800-7000 als je anoniem wil blijven.

Bekijk een video via: https://youtu.be/Lrd8SHFahQw