Ravage na ongeval met caravan en twee auto’s op A2 bij Leende

Leende – Op de snelweg A2 tussen Weert en Eindhoven heeft zaterdagavond een ongeval voor een flinke ravage gezorgd. Ook raakte een persoon gewond.

Rond 19.30 uur ging het ter hoogte van Leende mis in de rijrichting van Eindhoven. Er was een botsing ontstaan waarbij een caravan en twee personenauto’s bij betrokken raakten.

In de auto die de caravan trok zat een Duitse familie. Eén van hen had een ribfractuur opgelopen en is overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de andere auto die op z’n zijkant terecht was gekomen, kwamen met de schrik vrij.

Door de klap was de caravan in duizenden stukken uit elkaar gevallen. De brandweer assisteerde bij het opruimen van het wegdek. De snelweg was even dicht voor het verkeer. Inmiddels is er weer één rijstrook vrijgegeven. Er ontstond een file tot aan Weert-Noord.

Bekijk een video via: https://youtu.be/fkQzxZxSXME