Matheu Hinzen verrast bezoekers weekmarkt met concert

Het was vandaag gezellig druk tijdens de weekmarkt in Weert. Het publiek werd vandaag verrast met een concert vanuit de St. Martintustoren.

Tijdens het winkelen klonk er muziek uit de toren. Dit in het kader van de jaarlijkse Beiaardconcerten. Matheu Hinzen mocht vandaag als speciale gast de toren van de Martinuskerk beklimmen om samen met stadsbeiaardier Frank Steijns een kort optreden te verzorgen. 

Onder aan de toren stonden de fans klaar om samen met Matheu op de foto te gaan.

Munttheater

Overigens komt Matheu ook op 9 oktober om 14.00 uur en 16.30 uur met zijn eerste eigen show naar het Munttheater. Ondanks zijn jonge leeftijd staat Matheu Hinzen uit Weert al ruim 7 jaar in de spotlights. Van hoofdrollen in grote bioscoopfilms tot de winst op het ‘Junior Songfestival’, en van hitsingles tot, afgelopen oktober nog, een heuse Televizierster voor de serie ‘De Zomer Van Zoë’.

In deze eerste eigen show vol hits en verrassende covers vertelt Matheu zijn verhaal. Grappige, maar ook ontroerende anekdotes uit het verleden en natuurlijk een kijkje in de toekomst: wat gaat er nog komen? Zijn er nog dromen? Matheu In Concert!


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel