Veel mensen op de been tijdens ‘Nacht van geine braderie’

Het was vrijdagavond gezellig in de Weerter binnenstad. Zo waren o.a. bij ’t Swaentje Café Tramhalt buitenpodia neergezet waar bands optraden.

De horecaondernemers hadden voor 1 juli al bands geboekt met het achterliggende gedachte dat deze vrijdag de grote braderie in Weert zou plaatsvinden. De braderie werd echter verplaatst om zo gehoor te geven aan het verzoek om het evenement te verplaatsen omdat veel mensen op vrijdag moeten werken.

De horeca-ondernemers besloten om de muzikale avond toch door te zetten en kozen voor de namen Nacht van de Swaen en de Nacht van geine braderie. Bij ’t Swaentje trad de band Guarantee op en bij De Tramhalt de band Davinci.

Het was in elk geval goed weer en daarom was het ook weer ouderwets genieten op een muzikale zomeravond. Maar ook andere horecazaken hadden een muzikaal programma georganiseerd in het kader van ‘geine braderie’.

De grote braderie zal in elk geval plaatsvinden op de koopzondag van 31 juli. Dan kun je weer koopjesjagen.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel