Veilig online bankieren, hoe doe je dat?

2 reacties

Internetcriminelen vallen elke dag mensen lastig met bijvoorbeeld valse e-mails en marktplaatsfraude. En dat wordt alleen maar meer. Want steeds meer geldzaken worden online geregeld. Om dit voor te zijn organiseert Bibliocenter in samenwerking met Zuiderhuis gratis informatiemiddagen over Veilig online bankieren.

Tijdens de bijeenkomsten kun je leren om veilig online te bankieren. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leer je; hoe je internetcriminaliteit herkent, welke vormen van internetcriminaliteit er zijn, in welke situaties het verstandig is gegevens niet te delen en wanneer een website of e-mail te vertrouwen is.

De bijeenkomst bij Bibliocenter Nederweert zal plaatsvinden op 8 september. De bijeenkomst bij Bibliocenter Weert vindt plaats op 12 september. Beide middagen duren van 13.30 tot 14.30 uur.

Aanmelden

Deelnemen is gratis. Aanmelden voor de bijeenkomst in Nederweert kan via www.bibliocenter.nl/online-bankieren-nederweert. Aanmelden voor de bijeenkomst in Weert kan via www.bibliocenter.nl/online-bankieren-weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties