Win een gratis paar schoenen van Henkelman

Winactie – Komende vrijdag 15 en zaterdag 16 juli 2022 wordt er bij Henkelman Footwear in Weert een fabrieksverkoop georganiseerd. Ter promotie van deze uitverkoopactie mag WdG drie paar gratis schoenen verloten.

Tijdens de sale-dagen kun je een kijkje nemen bij Henkelman Footwear aan de Doemesweg nummer 10 in Weert. Er is een ruim aanbod van dames-, heren- en kindermode schoenen. Ook ECHT-leer is aanwezig. Wil je je nog voorbereiden voor de vakantie dan kunnen er ook vast nog een paar slippers in de koffer. Voor kinderen hebben ze ook het populaire merk Hush Puppies te koop.

Ook leuk om te weten: Er worden ook moderne tassen & en reiskoffertjes (trolleymodel) verkocht tijdens de sale, vanaf 5 euro tot 25 euro.

Openingstijden

  • Vrijdag 15 juli: 15.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 16 juli 10.00 – 18.00 uur

Adres: Doemesweg 10, Weert. Parkeren is gratis.

Meer informatie: https://www.facebook.com/henkelmanfootwear.

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. Het juist antwoord was 34 meter en 35 centimeter. De winnaars ontvangen een bericht.

De winnaars staan op de uitslagenpagina.


Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 17 juli 2022 23.59u. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Henkelman Footwear. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. Henkelman kan vragen om een foto te maken van de prijswinnaar. Henkelman zal de winnaars telefonisch benaderen voor het maken van een afhaalafspraak. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG (dus check ook ff je spambox die dag). Indien er meer als drie personen het juiste antwoord geven zal er een loting plaatsvinden onder de juiste inzendingen.