Win kaarten voor show illusionist Nigel Otermans in Valkenburg

Algemeen Weert Winacties Reageer 3 min. leestijd

Winactie – Heb je zin in een leuk en bijzonder uitstapje komende week? In samenwerking met illusionist Nigel Otermans mogen we 3 x 2 gratis kaarten verloten voor zijn show ‘Vegas in Valkenburg’.

De pas 20-jarige illusionist Nigel Otermans uit Haler zal deze zomervakantie nieuwe illusieshows gaan geven in het Openluchttheater Valkenburg. Na succes van vorig jaar, waarin Nigel en zijn team voor 5 uitverkochte shows hebben gestaan, komen zij dit jaar terug met een splinternieuwe show. Nigel: “Magischer, grootser en nog spectaculairder dan in 2021: Vegas in Valkenburg. Door het thema Vegas werden we uitgedaagd om ook het decor aan te pakken met waterfonteinen en vuurwerk”. Drie weken lang gaat hij samen met zijn team, dat onder andere bestaat uit twee nieuwe gastartiesten, een show vol spektakel en nieuwe illusies laten zien.

Verhaal

“Ik vind het altijd belangrijk om een verhaal te vertellen met mijn magie. Dit jaar zal ik mijn eigen verhaal vertellen. Een verhaal over hoe het allemaal begon voor mij als illusionist. Daarbij zal het jonge goocheltalent Olivier Henning (13) mijn jongere ik spelen in verschillende scenes. En zal Sopraan Floor Bosman (19) emotie en kracht overbrengen met haar prachtige zang. Uiteindelijk kom ik in het verhaal aan in het grote Vegas, dat wordt echt knallen” aldus Nigel.

Dit jaar staan ze niet één maar twee keer per dag op de woensdagen in het openluchttheater in Valkenburg. De eerste twee shows zijn reeds gegeven. De volgende shows zijn op 3 en 10 augustus om 15.30 en 19.30 uur.

Tickets en meer informatie kun je vinden via: www.nigelotermans.nl

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.


Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 16 jaar. De prijsvraag duurt t/m 1 augustus 2022 23.59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Nigel Otermans. De prijswinnaars dienen de prijs zelf af te halen (op vertoon van legitimatiebewijs). Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie