Droom Weerter illusionist Nigel Otermans komt uit

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Op je negentiende al een eigen 75 minuten durende theatershow. Het is niet veel artiesten gegeven maar de Weerter illusionist Nigel Otermans maakt zijn droom waar.

Nigel en zijn team staan deze zomer elke woensdag In het Openluchttheater in Valkenburg met een serie avondvullende goochel- en illusieshows. Zo’n 240 bezoekers zien dan de magische kunsten van de jonge illusionist.

Tijdens zijn show neemt hij ze aan de hand van trucs mee door de geschiedenis van het toeristische Valkenburg. Natuurlijk komt ook De Valkenier voorbij. Dit pretpark werd door een van de voorouders van Nigel aan het begin van de vorige eeuw opgericht en gaat nu haar deuren definitief sluiten.

Uit alle hoeken en gaten krijgt Nigel positieve reacties op zijn show. Vooral de positieve feedback uit de goochelwereld raakte de jonge theatermaker; “Dat vind ik altijd het spannendste. Want in de goochelwereld moet je altijd iets nieuws kunnen laten zien”.

Nigel wordt tijdens zijn show bijgestaan door een team van zo’n twintig jonge medewerkers. Onder hen zijn drie vrouwelijke en een mannelijke assistenten, ook allemaal afkomstig uit Weert.

Als het aan Nigel ligt worden zijn goochel- en illusieshows een jaarlijks terugkerende traditie; “… Net zoals Rieu op het Vrijthof, dat je dan Otermans in Valkenburg hebt”, zo droomt hij hardop verder.

Inmiddels heeft Nigel er drie shows op zitten. Er volgen er nog twee: op woensdag 18 augustus en woensdag 1 september. Voor beide shows zijn nog kaarten beschikbaar. Op www.nigelotermans.nl vind je hier meer informatie over.

Bekijk een video via: https://youtu.be/5L9gGZK-Qdk

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie