Fietspad Eindhovenseweg aantal dagen afgesloten

Het fietspad naast de Eindhovenseweg is vanaf maandag 5 september 7.00 uur een aantal dagen afgesloten. Het gaat om het stuk fietspad vanaf de turborotonde tot aan de Azaleaweg op Boshoven.

De afsluiting gebeurt ten behoeve van het uitdiepen van de sloot. Dit heeft als doel om een betere doorstroming van het water te realiseren. Naast de sloot zelf krijgt het groen naast de sloot ook een onderhoudsbeurt.

Omdat er machines over het fietspad rijden en er groenafval en zand/bladeren wat uit de sloot wordt gegraven op het fietspad wordt neergelegd is besloten om dit fietspad af te sluiten. De afsluiting duurt t/m vrijdag 16 september 17.00 uur.

Er wordt een omleidingsroute aangegeven via de Oude-Hushoverweg, fietsbrug, Maasenweg en Hushoverweg en v.v.