Harmonie Pro Musica neemt je mee op wereldreis

Plaats een reactie

Nederweert-Eind – Een onvergetelijke safari door Zuid-Afrika, hagelwitte stranden vol hangmatten en een keuken om nooit genoeg van te krijgen. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Of wat dacht je van met je voeten in het zwembad uitkijkend over de wijnvelden en romantisch overnachten in een chateau? Genieten van het beste van de wereld dat willen we allemaal! Harmonie Pro Musica uit Nederweert-Eind neemt je mee op deze muzikale reis.

Promsconcert

Beleef de wereldreis op zaterdag 24 september 2022 in Reigershorst te Nederweert-Eind. Harmonie Pro Musica organiseert dan ter ere van haar 25 jarig jubileum het promsconcert. De harmonie is enorm enthousiast over de geweldige samenwerking met muziektrio JEM, Maikel Vaes en Maurice Geuns. Een gegarandeerd succes om samen te kunnen dansen op de mooiste Franse Chansons, meezingen met de bekende filmmuziek van The Lion King en klappen op de steeds sneller wordende melodie van de Shannon song.

Presentatie

De presentatie van deze avond is in handen van Bjorn Smits, ook bekend als Buuttereedner Baerke. Bjorn laat je op een ludieke manier ontsnappen aan het snelle hectische tempo van het dagelijks leven. Hij is de piloot, kapitein en machinist van de prachtige muzikale reis die we samen beleven.

Aansluitend aan het concert is een gezellige feestavond en kunnen de voetjes van de vloer.

Kaartverkoop

Entreekaartjes voor deze avond zijn nu voor €10,- te koop bij Café ’t Verschil, Cafetaria d’Indj en op www.harmoniepromusica.nl. Het is ook mogelijk om op de avond van het promsconcert een kaartje aan de deur te kopen. Ze kosten dan €12,50 per stuk. Het programma start om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 uur voor jou geopend.

Feestmiddag

Op zondag gaat de reis verder. Er vindt dan een bruisende feestmiddag plaats in Reigershorst waarbij iedereen van harte welkom is. Op deze feestmiddag is er tijdens de receptie gelegenheid om de harmonie te feliciteren met het heuglijke feit.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie