Gemeentesecretaris vertrekt bij gemeente Weert

Foto via Gemeente Weert

Gemeentesecretaris en algemeen directeur Myriam Meertens vertrekt per 1 oktober bij gemeente Weert.

Myriam Meertens heeft per 1 oktober de functie aanvaard als directeur Ruimte en Economie bij de gemeente Meierijstad in Brabant. Meertens startte in september 2019 in de functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Weert. Zij volgde destijds Bertus Brinkman op.

Meertens geeft aan dat ze vertrekt, omdat ze kiest voor een ander pad; een functie waarin ze een meer inhoudelijk toegevoegde waarde heeft voor de inwoners. In haar loopbaan vervulde zij eerder functies in de ruimtelijke sector. Daarnaast geeft ze aan dat ze vanuit positieve gezondheid kiest voor haar werkgeluk.

College en directie starten zo spoedig mogelijk de procedure voor het aantrekken van een nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur.