Jongen die uit raam viel maakt het naar omstandigheden goed

Het was afgelopen vrijdag even flink schrikken op Laar. Bij een woning aan de Nieuwenheerd was een jongeman uit het raam gevallen. Naast de politie kwamen twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse.

De vader laat aan WdG weten dat het, naar omstandigheden, goed gaat met Scott. Hij heeft een flinke hechting in zijn voorhoofd die ze bij het UMC in Maastricht op de OK hebben verzorgd. Scott moet nog ongeveer 10 dagen zich rustig houden vanwege de wond.

“Wij mogen echt van geluk spreken dat het niet ernstigers is. Er moet een engeltje (wellicht zijn overleden oma) op zijn schouder hebben gezeten.” De ouders en familie zijn heel blij met de snelle reactie van de hulpdiensten. Ook aan de prettige meelevende reacties van de buurtbewoners hebben ze veel steun gehad.