Pop Up Galerie Nederweert organiseert Kunstevent Ovaal

Algemeen Nederweert Regio Reageer 1 min. leestijd
Andre van Veghel - Demonstratie

Nederweert – Op zondag 2 oktober 2022 vindt voor de eerste maal het Kunstevent ‘Ovaal’ plaats. Ovaal wordt georganiseerd door Pop Up Galerie Nederweert in samenwerking met Ondernemersvereniging Nederweert. De organisatie is op zoek naar kunstenaars en creatieven voor deelname aan dit event.

Het kunstevent vindt plaats in de openlucht in het centrum van Nederweert in Nederweert. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar [email protected]. Inschrijven kan tot 12 september 2022. 

Vermelden

Vermeld jouw naam en contactgegevens (mailadres, telefoonnummer), de manier waarop je jouw werk wil presenteren (met/zonder kraam, anders) en of je jouw kunstbeoefening tijdens het event wil demonstreren. Verzocht wordt ook enkele foto’s van recent werk en de link van jouw website en/of social media (Facebook / Instagram) toe te voegen.

De organisatie behoudt zich het recht voor van selectie. Na aanmelding verneem je snel of je geselecteerd bent. Na overmaking van het inschrijfgeld (€ 25,- excl. btw) is jouw deelname definitief. 

Gestreefd wordt naar een jaarlijks terugkerend event, met live acts, demonstraties van kunstbeoefening, expositie van allerlei kunstvormen en live muziek. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie