ProfCore Experience bezoekt de Muntpassage

Los een storing op in de machinekamer en ontsnap uit de escaperoom.

Op zaterdag 3 september is ProfCore met zijn ProfCore Experience aanwezig in winkelcentrum de Muntpassage in Weert. Tussen 10.00 en 16.00 uur biedt ProfCore iedereen de mogelijkheid om via een mobiele escaperoom én een VR Experience kennis te maken met de procesindustrie.

Los jij de storing als snelste op?

De escaperoom van ProfCore is ingericht als een meet- en regelkamer in een snoepjesfabriek. Je ontsnapt eruit door binnen een aantal minuten verschillende raadsels op te lossen, wat een beroep doet op je creativiteit en probleemoplossend vermogen. Zo kom je spelenderwijs te weten of je de skills hebt voor het beroep van procesoperator. Wie als snelste uit de escaperoom weet te ontsnappen, ontvangt tevens een leuke prijs.

Stap een andere wereld binnen

Behalve een escaperoom bestaat de ProfCore Experience ook uit een virtuele ervaring via een VR-bril. Door de bril op te zetten, kun je rondkijken in de maakindustrie, chemische industrie, voedingsmiddelenindustrie en logistiek. Zo krijg je een 360°-blik in de werkomgeving van een procesoperator in verschillende industrieën.

Procesindustrie in the spotlight

Er bestaat een vertekend beeld van de procesindustrie en het beroep van procesoperator. Met de ProfCore Experience wil ProfCore zij-instromers en jongeren een realistisch beeld geven van deze sector én enthousiasmeren voor een carrière of opleiding in deze richting. De procesindustrie heeft door de krappe arbeidsmarkt namelijk te maken met flinke personeelstekorten. Procesoperator is dan ook een echt kansenberoep met prima vooruitzichten.

Benieuwd naar de ProfCore Experience? Kom dan op zaterdag 3 september naar de Muntpassage. Wil je nu al meer te weten komen over hoe ProfCore jouw carrière in de procesindustrie of logistiek een vliegende start kan geven? Kijk dan op www.werkenbijprofcore.nl/droomjob. Of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking via 088 – 478 77 77 of  [email protected].

Wie is ProfCore?

ProfCore is een toonaangevende dienstverlener in Limburg en Brabant. Met zo’n 550 medewerkers in vaste dienst, ondersteunt ProfCore vele bedrijven in de procesindustrie en logistiek. Dit met hun labels Process Specialists en Outsourcing.

Voor meer informatie: www.profcore.nl.