Speurneuzenmarkt in Nederweert is terug na een zomerstop

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Nederweert – De Speurneuzenmarkt in Nederweert komt terug. Tijdens de zomermaanden heeft er geen editie plaatsgevonden, omdat het aanbod markten en andere evenementen in deze periode te groot is. Maar van oktober tot en met maart is het aanbod beperkt. Daar spelen ze met de Speurneuzenmarkt graag op in.

Dankzij de twee grote manegehallen en de verwarmde kantine kan de markt met weer en wind doorgaan. Bezoek dus de Speurneuzenmarkt op iedere derde zondag van de maanden oktober t/m maart van 09.00 tot 15.00 uur in Manege de Kraal aan de Budschop 32 te Nederweert.

Nieuw

Tijdens de eerstvolgende editie van de Speurneuzenmarkt, op zondag 16 oktober 2022, wordt de Speurneuzenmarkt eenmalig gecombineerd met een tweedehands Paardenspullenmarkt. Iedere hal krijgt een eigen markt, dus de markten zijn samen, maar toch gescheiden van elkaar. Bezoekers betalen €1,- entree en kunnen hiermee over beide markten lopen.

Inschrijven

Zowel het inschrijven voor de Speurneuzenmarkt als voor de Tweedehands Paardenspullenmarkt gaat via het inschrijfformulier op de website www.speurneuzenmarkt.nl. De prijzen en de spelregels zijn voor beide markten hetzelfde en beginnen al bij €10,-. Alle informatie is te vinden op de website. Mocht jouw vraag hier niet beantwoord worden, stuur dan een mail naar [email protected].

Volg de Speurneuzenmarkt ook op Facebook via https://www.facebook.com/Speurneuzenmarkt om zo op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie