Torenwachter zonder hoogtevrees gezocht

Algemeen Uitgelicht WdG+ Weert Reageer 1 min. leestijd

De Commissie Open Toren Dagen is dringend op zoek naar een of meerdere torenwachters voor de Open Toren Dagen van de St. Martinuskerk in Weert.

Open Toren Dagen 

Tijdens de openstelling van de torendagen op Koningsdag (27 april) en iedere zaterdag van begin juli tot en met de tweede zaterdag in september is de Martinustoren open voor bezoek. Belangstellenden kunnen op deze dagen van 11.00 uur tot 15.30 uur de toren (72 meter hoog) beklimmen en bij mooi weer genieten van het prachtige uitzicht.

Expositie

Daarnaast is er op de tweede verdieping een kleine expositieruimte ingericht met info over de toren en de beiaard. Op deze dagen is ook het beiaardspel te beluisteren.

Toezicht

Tijdens de openingsdagen zijn er twee torenwachters aanwezig die toezicht houden en achtergrondinformatie kunnen geven. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers wordt er in twee groepen gewerkt en wordt de kassa bemand.

Aanmelden als torenwachter

Geïnteresseerden potentiële torenwachters kunnen contact opnemen met Hans Ahlers (voorzitter) 06 20291016 of Ruud Albers (secretaris) 06 83116576. Met jouw inzet kunnen ze deze mooie traditie en promotie voor Weert voortzetten.  

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie