Festiviteiten Global – Tour d’Oospel 2022

Foto via: @johntanaofficieel (Instagram)

Ospel – Global – Tour d’Oospel 2022 komt steeds dichterbij. Over ruim twee weken staat de kern van Ospel weer in het teken van fietsen, hardlopen en feesten.

Op en rondom het Aerthijsplein staat het zaterdag 6 augustus bol van de gezelligheid. Tijdens de fiets- en hardlooponderdelen is het goed vertoeven op het terras. Hier kun je genieten van een hapje en een drankje en heb je uiteraard het beste zicht op Start / Finish.  Tijdens de laatste race barst het feestgedruis los op het Aerthijsplein.

John Tana

Om 19.00 uur, tijdens de afsluitende KNWU Race, zal de enige echte John Tana het terras bij Start / Finish op zijn grondvesten doen schudden. John Tana komt oorspronkelijk uit Marseille waar hij naar eigen zeggen als kleine garçon al bezig was met muziek maken. Als nieuwe markante artiest, of icoon zoals hij zichzelf noemt, voelt hij zich geroepen om dé nieuwe Maastrichtse chansonnier te worden. 

John Tana heeft in korte tijd carrière gemaakt in Limburg. Hij is inmiddels niet meer weg te denken op de Limburgse festivals en evenementen. Stil zitten is tijdens zijn show niet meer mogelijk. John Tana zal een groot volksfeest in gang zetten dus zorg dat je er bij bent.

De Coronas

Nadat John Tana het publiek in opperste feeststemming heeft gebracht wordt Global – Tour d’Oospel 2022 afgesloten in het Global Paviljoen op het Aerthijsplein. Dit jaar verschijnt er een enorme knaller op het podium in de feesttent: De Coronas.

Een internationaal zeer gewaardeerde en bekende coverband. Door de flexibiliteit en spontaniteit van de bandleden is ieder optreden uniek. Meespelen, karaoke en meedansen, allemaal geen probleem. Deze artiesten spelen alles, met het publiek als belangrijkste instrument. Want jij bepaalt wat de Coronas spelen. Je beklimt gewoon de Telefoon Machine en vertelt de band en het publiek wat je wil horen. En laat je dan door de Coronas verrassen.

Ze spelen jouw muzikale wens. Maar misschien ook het liedje in een andere stijl. Of je wordt overweldigt met eigengemaakte animaties en originele acts.

The Deejays

Tussen alle optredens van artiesten en bands door zullen de Deejays er voor zorgen dat het feestgedruis in volle gang blijft, of waarschijnlijker nog extra versterkt wordt. Vanaf de eerste editie van Tour d’Oospel in 2013 zijn deze mannen er bij. Ook dit jaar zullen deze feestbazen jullie weer voorzien van de mooiste liedjes en swingende beats.

Kortom, Global – Tour d’Oospel 2022 wordt een en al gezelligheid. Tot zaterdag 6 augustus op het Aerthijsplein.