Alda Creatief in Nederweert draagt na 30 jaar het (brei)stokje over

Nederweert – Op 23 december is Alda’s laatste officiële werkdag als eigenares van Alda Creatief aan de Geenestraat in Nederweert. Ze draagt dan de winkel over aan Anja Stienen.

Anja gaat met veel enthousiasme aan de slag. “Het is al lange tijd een droom om een eigen garenwinkeltje te beginnen. Naast de verkoop van garen en het creatief bezig zijn, hoop ik er een ontmoetingsplek van te maken waar de passie voor handwerken kan worden gedeeld en handwerkers elkaar inspireren en helpen. Ik kijk ernaar uit om vanaf januari de winkel over te nemen.”

“Ik heb er alle vertrouwen in dat Anja met haar eigen passie de winkel op een mooie manier voort zal zetten.”, zegt Alda. Daarmee gaat een langgekoesterde wens van Alda in vervulling. Alda gaat de winkel wel missen maar ze zal bij vragen over kennis en techniek altijd nog Anja ondersteunen waar nodig.

De winkel bestaat 5 november van dit jaar, ook nog eens 30 jaar! Het moment ook om nog maar eens met leuke aanbiedingen te komen. De komende maanden zijn onder meer de hobby artikelen met korting tot wel 70% en quiltstoffen in de aanbieding. Loop snel eens binnen voor nog meer leuke aanbiedingen.

Klanten die nog in het bezit zijn van volle kantenkaarten dienen deze voor 20 december in te leveren, alle klantenkaarten na deze datum worden niet meer ingenomen.

Alda is van dinsdag t/m vrijdag in de winkel van 13:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.