Verrassende wandelroute ‘Molen in de buurt, buurt in de molen’

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto: Annamolen Keent

Stichting Annamolen Keent en de Wijkraad Moesel hebben een wandelroute door de wijk en langs de molen uitgezet.

Op zondag 2 oktober willen ze iedereen uitnodigen om door middel van deze wandelroute de wijk te ontdekken. Naast dat je langs de monumentale Annamolen komt zul je ook door verrassende straatjes en langs leuke speelveldjes komen.

Speciaal voor deze gelegenheid is de molen onder het motto: Molen in de buurt, buurt in de molen, deze zondag geopend tussen 11.00 en 16.00 uur. 

Kom de molenaars ontmoeten en kijk hoe de molen er van binnen uit ziet. De aanwezige molenaars en molenvrijwilligers willen je met plezier verhalen vertellen over de geschiedenis van de molen en wat deze voor Weert heeft betekend. 

De route loopt door de hele wijk, als startpunt is het buurthuis in Moesel aangegeven, maar je kunt op elk punt op de route beginnen en vandaar de wijk ontdekken. De route is iets meer dan 5 kilometer en goed toegankelijk voor alle leeftijden, ook met kinderwagens.

Een goede manier om weer tot rust te komen na de drukke kermis week.

Via de onderstaande link naar de flyer is de route terug te vinden, maar ook op deze website (https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/11290580/recreatieve-wandelroute/molen-in-de-buurt-buurt-in-de-molen-2022) is de route te vinden.

Bekijk de flyer: https://iwdg.nl/3LuX3UF (PDF)

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie