Auto raakt van de Eindhovenseweg en belandt in sloot

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten zijn zaterdag rond 14.35 uur gealarmeerd vanwege een ongeval op de Eindhovenseweg in Weert.

In de richting van de snelweg A2 naar het centrum was een auto van de weg geraakt en vervolgens via de ventweg in de naastgelegen sloot tot stilstand gekomen. Een ambulance kwam ter plaatse om de bestuurder medisch te onderzoeken. De bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De auto raakte zwaar beschadigd en werd afgesleept door een berger. De politie ondersteunde bij de afwikkeling en haalde de brokstukken van de weg. Tevens was er olie in de sloot terecht gekomen. De gemeente Weert werd in kennis gesteld vanwege de verontreiniging.

Bekijk een video: https://youtu.be/WUKD0F5WvNA

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie