Boudewijn Zenden trapt sportplaatjesactie af bij Albert Heijn op Leuken

Op maandag 12 september a.s. start de sportplaatjesactie bij de vijf Albert Heijn Heerschap supermarkten. Acht weken lang kan er gespaard worden voor lokale helden van maar liefst 17 sportverenigingen uit de omgeving.

Nog nooit kon er voor zoveel lokale helden tegelijk gespaard worden. De aftrap wordt gegeven door Boudewijn Zenden tijdens het winkelwagen schieten op zaterdag 10 september bij Albert Heijn Heerschap Leuken.

Sportplaatjesactie bij Albert Heijn Heerschap

In Weert, Nederweert en Leudal zijn vele lokale sporters door het dolle heen. Vanaf maandag 12 september kunnen de inwoners van de drie gemeentes sparen voor de lokale helden en heldinnen van maar liefst 17 verschillende sportverenigingen!

Sparen is heel eenvoudig. Bij elke besteding van €15,- aan boodschappen ontvangt de klant een setje sportplaatjes. Op deze manier is de actie heel laagdrempelig en is het eenvoudig om het album vol te krijgen. De actie loopt tot en met zondag 6 november 2022.

Voor iedere vereniging is een uniek verzamelalbum gemaakt met daarin de clubleden. In totaal zijn er bijna 4.000.000 plaatjes gedrukt! Meer dan genoeg om voor alle verzamelaars het album compleet te maken. Voor de spaarders die het in de spaarperiode van 8 weken niet lukt om het album vol te krijgen wordt er na afloop van de actie nog een grote ruilbeurs georganiseerd.

Deelnemende verenigingen en spaarlocaties

Nog nooit eerder konden er voor zoveel lokale helden tegelijk worden gespaard. Er zijn wel 5000 unieke plaatjes gedrukt van de 17 verschillende verengingen. Hieronder een overzicht van de verenigingen die per Albert Heijn Heerschap winkel gespaard kunnen worden.

  • Albert Heijn Heerschap Boshoven: FC Oda, SV Laar;
  • Albert Heijn Heerschap Leuken: RKSVV Swartbroek, VV DESM, RKTVV Crescentia;
  • Albert Heijn Heerschap Moesel: MMC Weert, RKTVV Crescentia, Wilhelmina ’08;
  • Albert Heijn Heerschap Nederweert: M.C. De Peelrijders, Reddingsbrigade, Nederweert, RKSV Merefeldia, RKVV Eindse Boys, ZPC Nederweert, ZVV ’t Brökske, SV Leveroy;
  • Albert Heijn Heerschap Heythuysen: RKVB, SV Heythuysen, SV Leveroy, SV Roggel, M.C. De Peelrijders.

Winkelwagen schieten met Boudewijn Zenden

Op zaterdag 10 september zal Boudewijn Zenden van 11:00 tot 13:30 uur aanwezig zijn om gezellig met jong en oud winkelwagen te schieten.

De oud profvoetballer van onder meer FC Barcelona, PSV, Chelsea en Liverpool zal vragen van bezoekers over zijn grote carrière beantwoorden, op de foto gaan en natuurlijk handtekeningen uitdelen.

Iedereen kan meedoen met het winkelwagen schieten en deelname is uiteraard geheel gratis. Er kan geschoten worden van 11:00 – 15:00 uur op de parkeerplaats bij Albert Heijn Heerschap Leuken.

Wie de hoogste score behaald zal een gesigneerd shirt van het Nederlands Elftal winnen. Kom dus gezellig naar het winkelwagen schieten en wie weet behaal jij de hoogste score.