Bouw 57 woningen in fase 3 van Laarveld van start gegaan

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd
Wethouder van Eijk en Gard Stals van Jongen en JPO | Foto via JPO

Gistermiddag hebben Wendy van Eijk, wethouder van de gemeente Weert, en Gard Stals, directeur van bouwer Jongen en projectontwikkelaar JPO, samen met de toekomstige bewoners het startsein gegeven voor de bouw van 57 woningen in fase 3 van de wijk Laarveld. Het worden alle luxe woningen in een groene en gezonde leefomgeving.

De nieuwe wijk verrijst ten noorden van Weert en biedt in totaal ruimte aan zo’n 900 woningen in diverse categorieën. Gestart is met de bouw van 57 huizen, waarvan 22 levensloopbestendige woningen, vijf vrijstaande en dertig geschakelde eengezinswoningen.

“Laarveld wordt gekenmerkt door zijn groene karakter en is ruim van opzet”, aldus Wethouder van Eijk. “Duurzaamheid staat voorop in al zijn facetten. Laarveld is een zeer aantrekkelijke woonwijk gebleken waar mensen graag willen wonen; landelijk en toch dicht bij het centrum van Weert.”

Ruimte voor geluk

Ook geboren Weertenaar Gard Stals is enthousiast over het project. “Bij ontwikkeling van dit project hebben we de mens centraal gesteld. Er wordt echt met aandacht gebouwd aan een plek met ruimte voor ontmoeting en vrijheid. Dat past goed bij Weert. Ruimte om jezelf te zijn; ruimte voor geluk! Dat is ook waar JPO voor staat.”

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie