Breakdancer Seigo (10) krijgt ‘Golden Buzzer’ in Holland’s Got Talent

Plaats een reactie

Op vrijdag 2 september werd de eerste aflevering van het 13e seizoen van Holland’s Got Talent uitgezonden op RTL 4.

De 10-jarige danser Seigo Boonen uit Swartbroek verraste de jury met een spetterende breakdance act. Na een staande ovatie van het publiek en lovende woorden van de jury’s, besloot Chantal Janzen Seigo te belonen met een Golden Buzzer. Per seizoen mag elk jurylid slechts één keer de Golden Buzzer inzetten voor hun favoriete act. Deze act verzilverd hiermee direct een plek in de halve finale.

Seigo was na de spetterende act zichtbaar enorm verblijd en emotioneel. De jonge Nederlands Kampioen breakdance zal in de halve finale alles uit de kast moeten trekken om de jury ook daar weer te kunnen verrassen.

Zijn choreografie maakte Seigo in samenwerking met diverse choreografen van Dansschool Fresh, onder leiding van Raymon Truijen. Ook in 2016 wist trainer Raymon met de breakdance formatie Fresh Allstars een succesvolle auditie neer te zetten. Niemand minder dan Dan Karaty beloonde de Weerter dansers toen met een druk op de Golden Buzzer. De Fresh Allstars wisten het uiteindelijk tot de finale te schoppen.

Bij Dansschool Fresh werd de afgelopen tijd enorm hard getraind. Naast Seigo staat namelijk ook dansgroep Fresh Family Crew op 16 september op het podium van Holland’s Got Talent.

Ben je benieuwd naar de act van Fresh Family Crew, en of Seigo zich ook door de halve finale kan bre(a)ken? Kijk dan elke vrijdagavond vanaf 20:00 uur naar Holland’s Got Talent op RTL 4.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie