Nigel Otermans in Holland’s Got Talent

Foto via Nigel Otermans

Komende vrijdag zijn Nigel en zijn Weerter team te zien in het 14e seizoen van Holland’s Got Talent.

Extra spannend

Het is niet de eerste keer dat Nigel op nationale televisie te zien is. Eerder was hij te zien bij HLF8, BEAU en Game of Talents (RTL4). “Holland’s Got Talent was wel extra spannend omdat je geen tweede kans krijgt”, aldus Nigel.

Of Nigel vier keer ‘ja’ krijgt is nog even afwachten. Daar mag hij voorafgaand aan de uitzending niets over zeggen.

Uitzending

Voor de auditie reisden Nigel en zijn team af naar Aalsmeer. In de televisiestudio kwamen ze oog in oog te staan met de juryleden van Holland’s Got Talent: Chantal Janzen, Dan Karaty, Marc-Marie Huijbregts en Edson da Graça.

De uitzending is vrijdag 8 september vanaf 20.00 uur te zien op RTL4.