Bufkes komt naar Heythuysen

 De Limburgse broodjesformule Bufkes vestigt zich in het centrum van Heythuysen. Aan de Dorpstraat wordt al druk gewerkt aan het pand wat eigendom is van Heerschap Groep. Bufkes en Heerschap Groep slaan de handen ineen in de zoektocht naar een ondernemer. 

‘De werkwijze van Bufkes en Heerschap Groep sluiten in hun professionaliteit perfect bij elkaar aan. Dat, gecombineerd met de perfecte plek in het centrum van Heythuysen, zorgde ervoor dat we niet lang hoefde na te denken om de samenwerking aan te gaan.’, aldus Charles Sampers, directeur Van Melik Food Groep. Hij vervolgt: ‘’Heythuysen vervult een regionale rol en heeft een grote aantrekkingskracht. Het ligt bovendien midden in ‘Bufkesland’ waar ook andere vestigingen van Bufkes zeer succesvol zijn.’’ Stan Heerschap, eigenaar Heerschap Groep, voegt toe: “We zijn blij dat Bufkes zich in Heythuysen vestigt. Een aanvulling voor het mooie centrum van Heythuysen voor zowel de bewoners als toeristen!” 

Het is de bedoeling dat deze vestiging van Bufkes door een franchisenemer uitgebaat zal worden. De zoektocht naar een geschikte ondernemer is gestart. Bij de diverse Albert Heijn Heerschap supermarkten krijgen klanten een informatieflyer mee en kan middels een QR-code meer informatie worden opgezocht. ‘Bij Bufkes worden ‘Dé Lekkerste Broodjes’ verkocht, dus de toekomstig ondernemer moet zelf als het ware Bufkesbroodjes in het bloed hebben’, grapt de directeur van Van Melik Foodgroep, waar Bufkes onderdeel van is. 

Sinds 1996 verkoopt Bufkes de Lekkerste Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn inmiddels beroemd in heel Nederland. De Limburgse formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren duurzaam blijven groeien. 

Misschien is het ondernemerschap wel iets voor jou? Kijk op www.bufkesfranchise.nl voor meer informatie.