Buurthuis Moesel officieel heropend

Zaterdag werd het Buurthuis Moesel officieel heropend. Ruim een jaar geleden is het beheer en exploitatie van het Buurthuis Moesel overgegaan naar een nieuwe vrijwilligersorganisatie.

Dat het bruist en leeft op Weert-Zuid is na een jaar wel duidelijk. Ook op de vraag of er behoefte is aan een grotere accommodatie is het antwoord volgens de exploitanten een duidelijke ja. Om dit succes samen met de gebruikers en inwoners van Weert te vieren én omdat het gewoon altijd leuk is om samen feest te vieren wordt er een super weekend georganiseerd.

Tijdens dit super weekend vond ook de officiele heropening plaats. Het buurthuis werd recent nog voorzien van een verse lik verf en natuurlijk moest ook het nieuwe logo worden onthuld.

Uithanden van wethouders en Lizbeth Steinbach en Michèle Ferrière kreeg Bart Janssen (voorzitter van Buurthuis Moesel) een cadeau uitgereikt. Het was namelijk een klok van de gemeente Weert. Zo kan iedereen in het buurthuis nauwlettend de tijd in de gaten houden. Het is immers altijd tijd voor een feestje!

Na de overhandiging werd buiten het nieuwe logo op de gevel boven de hoofdingang feestelijk onthuld.