Gewonde bij ongeval op N273 bij Ittervoort; voorbijganger wordt onwel

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Ittervoort – De hulpdiensten zijn vrijdag rond 20.15 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Napoleonsweg in Ittervoort.

Op het A2-viaduct tussen Ittervoort en Grathem waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Door de klap kwam een van de auto’s op z’n zijkant tot stilstand. De bestuurster van deze auto moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij.

De brandweer gebruikte hydraulisch gereedschap om de gekantelde auto open te knippen. Vervolgens werd met een zaag de ruit in tweeën gezaagd. Daarna kon het dak van de auto worden gevouwen en de vrouw worden bevrijd.

Tijdens de hulpverlening werd een voorbijganger, die op andere rijbaan reed, onwel. Rond 20.30 uur een extra ambulance werd opgeroepen om de man medisch te onderzoeken. Zijn auto werd door de politie in de berm geparkeerd zodat de rijbaan weer kon worden vrijgegeven.

Zowel de bestuurster van de gekantelde auto, als de man die onwel was geworden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De afrit A2 vanuit Maastricht is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. Het overige verkeer werd door de politie omgeleid.

Bekijk een video: https://youtu.be/lItt0MIBTQs

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie