V.V. de Zweeloeëre Leuken wordt vereniging in ruste

Algemeen Vastelaovendj Weert 6 reacties 1 min. leestijd

Vastelaovendj vereniging De Zweeloeëre op Leuken gaat door als vereniging in ruste.

In een verklaring geeft het bestuur aan niet genoeg leden te hebben om een compleet vastelaovendj-seizoen te kunnen organiseren. Al jaren zijn ze bij de Zweeloeëre op zoek naar leden die iets willen betekenen in de organisatie van de Leuker vastelaovendj. Jammer genoeg zonder succes en dit moeilijke besluit als gevolg.

De consequenties zijn dat er geen jeugd prinsenpaar, geen grote prins en geen jeugdraad van 11 zal zijn. Tevens zullen er geen activiteiten georganiseerd worden door de de Zweeloeëre. Het is een pijnlijk besluit, de Zweeloeëre zijn er nog, maar maken een moeilijke tijd door.

Meer informatie: facebook.com/profile.php?id=100013716042389

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
6 reacties