In één dag 40 asielkatten geholpen in Weert

Algemeen Weert 5 reacties 1 min. leestijd

Op zaterdag 27 augustus j.l. vond bij Dierenkliniek Boshoven een bijzonder ‘Animal Birth Control’ project plaats. De internationale vereniging zonder winstoogmerk ISERA (International Society for the Education and Rescue of Animals) heeft die dag 40 katten geholpen.

Dierenartsenpraktijk Ell had het gebruik van hun volledige uitgeruste faciliteit op Boshoven beschikbaar gesteld om dit project uit te kunnen voeren. Deze missie heeft de vereniging met goede resultaten zien te voltooien.

In samenwerking met drie dierenasiels (Dierenasiel Helmond, Katimo Roermond en Beestenboel Weert) en ter ondersteuning van een gedreven team dierenartsen en assistenten die vrijwillig zijn komen helpen hebben ze in één dag een totaal van 40 katten geopereerd (22 sterilisaties en 18 castraties).

De stichting hoopt in de toekomst meer dieren (ook in andere vormen) te kunnen helpen als ze in nood zijn. Denk hierbij aan vaccinaties, microchips, FIV/FeLV-testen, worm- en vlooienbehandelingen. ISERA bedankt iedereen die hen steunt om de doelen te realiseren.

Meer informatie kun je vinden via: iseranimals.org en facebook.com/ISERAnimals/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties