Feestelijk openingsweekend voor jong en oud in Buurthuis Moesel

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert 1 reactie 3 min. leestijd

In het weekend van 16 t/m 18 september is het feest in het Buurthuis Moesel. Ruim ’n jaar geleden is het beheer en exploitatie van het Buurthuis Moesel overgegaan naar een nieuwe vrijwilligersorganisatie.

Dat het bruist en leeft op zuid is na ’n jaar wel duidelijk. Ook op de vraag of er behoefte is aan een grotere accommodatie is het antwoord volgens de exploitanten een duidelijke ja. Om dit succes samen met de gebruikers en inwoners van Weert te vieren én omdat het gewoon altijd leuk is om samen feest te vieren wordt er een super weekend georganiseerd.

Jeugd

Speciaal voor de jeugd is er op vrijdag 16 september een spetter knetter super gaaf discofeest. Ouders en opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom. DJ Kimmeneed zorgt ervoor dat het dak eraf gaat.

Voor alle kinderen is er gratis een bekertje ranja en een zakje chips! Ze starten om 18.30 uur en voor degenen die het langste op willen en mogen blijven stoppen ze om 22.00 uur.

De muziek is vooral gericht op de basisschool leeftijden, maar ook andere kinderen zijn van harte welkom.

Springkussen en spellenplein

Op zaterdag 17 september is er voor de jeugd speciaal een spellen en springkussenplein. Durf jij het aan om een potje te voetballen in het opblaasbare voetbalveld, of ga je liever over de stormbaan? Of toch maar even lekker ouderwets springen op ’n springkussen? Je bent van harte welkom! Op het grasveld tegenover het buurthuis tussen 11.00 en 15.00 uur. (Bij nat weer is het binnen in de zaal).

Woenderbaar

Alles klaar? Woenderbaar! Zaterdagavond is het party time. Niemand minder dan de bekende feestband Woenderbaar zal vanaf 21.00 uur het podium betreden en ervoor zorgen dat alle remmen los gaan en er flink gefeest kan worden. Entreekaarten à € 5,- inclusief 2 consumpties zijn te verkrijgen bij alle Heerschap AH winkels of via [email protected] te bestellen (met thuisbezorgservice).

Back to the Sixties?

Uh.. nee muziek van Experience! Muzikaal terug naar de jaren 60 en 70. De meest populaire nummers van die tijd. En uiteraard kan er door de liefhebbers ook gedanst worden. Deze matinee middag op zondag 18 september begint om 14.00 uur. De entree is gratis.

Om ervoor te zorgen dat het voor iedereen toegankelijk is zal er tijdens dit feestweekend een consumptieprijs van € 2,- gehanteerd worden.

Aarzel niet en kom gezellig mee feesten! Want ook voor dit weekend geldt: #jebentvanhartewelkom!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie