In Ell laten ze het zomercarnaval niet verregenen

Ell – Hoewel het vrijdagavond soms met bakken uit de hemel kwam, wisten ze in Ell het zomercarnaval niet te laten verregenen. In de tent scheen wel de zon en daar waren veel feestgangers met een zonnebril goed op voorbereid.

In een uitverkochte feesttent aan de Busstraat traden diverse artiesten op. Zo stonden Bjorn & Mieke, Sjpringlaevend, Pruuf Mar, Big Benny, Beppie Kraft en Promlaasj op het podium. Moerepetazie had de eer om de avond als uitsmijter af te sluiten.

Om luidkeels mee te kunnen zingen moest de keel goed gesmeerd worden. Ook daar was goed voor gezorgd. Tientallen vrijwilligers stonden klaar om alles in goede banen te leiden en zorgden ervoor dat alles gesmeerd liep, hoewel in deze situatie zonnebrand niet noodzakelijk was. Een perfect feestje dus!