Jamsessie de VLiK in Ospel

Algemeen Nederweert Regio Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Albrecht Fietz via Pixabay

Ospel – Na een welverdiende zomervakantie gaat muziekcollectief Nederweert Live er dit najaar weer vol tegenaan met organiseren van activiteiten. De start is a.s. zondag 11 september met de maandelijkse terugkerende activiteit jamsessie de VLiK. Samen gezellig muziek maken met de jamsessiebandband “Join In!”  hoe gaaf is dat.

Vind je het spannend om een keer op het podium te staan, maar zou je dit wel graag een keer willen proberen, dan is dit de uitgesproken kans voor jou! De jamsessieband Join In! helpt je graag en geeft je een flinke muzikale ondersteuning. Speel je een blaasinstrument dan liggen er partijen klaar voor C-, Bb-, en Eb-instrumenten.

Elk niveau en iedereen is welkom om deel te nemen, of gewoon een gezellige middag te beleven met gave live muziek onder genot van een lekker drankje.

Meer info en een overzicht van het repertoire vind je op: http://muziekcollectiefnederweertlive.nl/jamsessie-de-vlik/. Heb je zin om mee te doen, of gewoon lekker genieten van muziek?  De middag start om 15:00 en duurt tot ongeveer 18:00 uur bij De Vlik aan de Onze Lieve Vrouwestraat 34 te Ospel.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie