Komende nacht is de A2 in zuidelijke rijrichting dicht

Volgende week is de andere rijrichting aan de beurt.

Als je komende avond en nacht via de snelweg A2 naar het zuiden wil reizen, wees er dan van bewust dat er werkzaamheden plaatsvinden. De snelweg is dan afgesloten in de rijrichting van Eindhoven naar Maastricht.

Tussen het knooppunt Leenderheide en afrit Weert-Noord (38) vinden er werkzaamheden plaats aan de vangrail. Ook wordt op sommige stuken het asfalt vervangen. Ditzelfde geldt voor het stuk snelweg tussen toerit Weert-Noord (38) en afrit Grathem (41). Oftewel van Leenderheide tot aan Grathem worden werkzaamheden uitgevoerd.

De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 16 september 21.00 uur tot zaterdag 17 september 09.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid. Je dient rekening te houden met een extra reistijd van 10 – 30 minuten. Je kan wel van Weert richting Eindhoven rijden zonder dat je wordt omgeleid.

Andere rijrichting

De rijrichting van Maasbracht / Weert naar Eindhoven wordt op 23 september ook voor een nacht afgesloten vanwege werkzaamheden. Eveneens van vrijdag 21.00 tot zaterdag 09.00 uur.

Plan je reis via: www.vananaarbeter.nl