Steam Sister en Zanger Kafke op tentfeest Cheers in Budel-Schoot

Steam Sister op Schoot Kermis 2022 - Foto door: Bart Lijten

Budel-Schoot – Zaterdag 10 september gaat het dak er af tijdens Cheers! op het Stationsplein in Budel-Schoot. Coverband Steam Sister, Zanger Kafke en DJ Siem sluiten het jubileumweekend van Jong Nederland Budel-Schoot af.

Kafke ken je ongetwijfeld van zijn monsterhit ‘Springen’, ‘De Finale’ of een van z’n doldwaze optredens. Coverband Steam Sister zorgt voor nog meer spektakel: alleen maar vrouwen, alleen maar knallers en een show waar ze al heel wat festivals mee hebben platgespeeld. Dj van dienst is DJ Siem, die zo strak draait dat er eigenlijk geen artiesten meer naast geprogrammeerd hoeven te worden.

Het feest barst ‘s middags om 14.00 al los op het terras op het plein. Vanaf 20.00 is het in de tent te doen en gaat de rem er helemaal af. De toegang is gratis en behalve een bar en garderobe vind je ook genoeg te eten op het plein.

Jeugdvereniging Jong Nederland Budel-Schoot bestaat 75 jaar en dat laten ze niet ongemerkt voorbij gaan. Op vrijdag 9 september trappen ze het jubileumweekend af met Neonpop, met springkussens, spellen en de PartyfrieX in de tent. Zaterdagmiddag kunnen alle kinderen uit de regio gaan Schatzoeken in Schoot. Cheers! is de afsluiter van het jubileum.

Meer informatie vind je op https://jnbs.nl.


adbanner